keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Valjassepän blogi - osa 6

Muistin, että on edelleen läpikäymättä ne viimeksi Ypäjän lähijaksolla kuvatut juoksutus/apuohjavideot. Mutta ne saavat vieläkin odottaa aikaa parempaa. Ensi viikollla olisi lähijakso, mutta minä jätän sen väliin, kun lukujärjestyksessä on vain sellaisia aineita/tunteja, joista minulla on vapautus, tai siis sain ne hyväksilukuina Mustialan perusteella.

Tällä viikolla on ollut ihan oikeitakin töitä tehtäväksi :) Ensimmäinen DreamPetStoren tilaus antaa edelleen odottaa itseään, mutta onneksi kavereiden varusteet ovat pitäneet kiireisenä. Yhdelle toppasin ponin synteettisen satulan. Toiselle korjasin hajonneen obersekin ja vaihdoin lukot gramaaneihin. Kolmannelle lyhensin rungottoman lännensatulan paneelit, kun ne olivat liian pitkät hevosen selkään. Se olikin aika mielenkiintoinen projekti, mutta lopulta kuitenkin melko helppo. Alla pari kuvaa tästä.



Kaulapantojakin olen tehnyt. Kaverin akita sai uudeksi näyttelypannakseen tällaisen:






Tällaisen puolestaan tein eräälle asiakkaalle, kun hänen aiemmin ostamansa panta osoittautui liian pieneksi (ja tähän on pakko huomauttaa, että ei ollut mittatilauksena tehty):





Ja tällaisen tein ihan vaan huvin vuoksi, ja siksi, että piti saada tehdä jotain hienoa (ja tämä tulee sitten myyntiin!):






Kirjallinen puoli on sen sijaan jäänyt tällä viikolla tooooooosiiii vähälle :( Tiedän, että siitä tulee sapiskaa yritysneuvojilta. Mutta jospa ensi viikolla yrittäisin kunnostautua siinä puolessa. Tosin vielä tänään on tulossa kylään korjausta vaativia siloja ym., en edes tarkalleen tiedä, että mitä kaikkea, mutta ymmärsin, että laitettavia varusteita olisi enemmänkin, niistä voi jäädä tekemistä ensi viikollekin. Hieman herätti hilpeyttä, kun soittaja kysyi länkien pidennystä, mutta pienen selvittelyn jälkeen selvisi, että kyseinen homma hoituu ihan vaan harjustinremmiä pidentämällä. Huomenna onkin aamusta tapaaminen yritysneuvojan kanssa ja sen jälkeen lähden maailmalle toppaamaan satuloita. Ja lauantain ohjelmassa on Joensuun tamma- ja varsanäyttely, mihin minua pyydettiin tuomaan tekeleitäni näytille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti