torstai 25. syyskuuta 2014

Valjassepän blogi, osa 4 - blaaaaah

Viimeiset kolme päivää on mennyt tiiviisti Dream PetStoren parissa. Tein ensin tuotteista tuotekortit Power Pointilla; tai siis eihän mulla sitä oikeaa PP:tä ole, vaan tein ne Open Officen ilmaisohjelmalla nimeltä Impress. Mietin valmiiksi tuotekuvaukset kaikkine vaihtoehtoineen: koko, nahan väri, pehmusteen väri, ompelulangan väri, mahdolliset koristeet ja hinta. Siinä saikin näppärästi tiistaipäivän menemään, ja vielä osan keskiviikostakin.

Keskiviikkona aloin lisäillä tuotteita nettikauppaan. Eikä sekään ihan ongelmitta sujunut, kun piti saada tehtyä sellaisia tuotteita, missä hinta vaihtelee koon tai tuotteen sisällön mukaan. Mutta onneksi on asiakaspalvelu. Uusiksihan ne minun hinnat menivät vielä siinä vaiheessa. Niihinhän pitikin jo tässä vaiheessa sisällyttää myös postikulut, ja  tietysti Dream PetStoren ottama myyntiprovisio. Jännityksellä odotan, meneekö tuota kautta mitään kaupaksi, kun hinnat on vielä kovemmat kuin suoraan minulta ostettuna...

Siellä olisi nyt siis tarjolla tilauksesta tehtäviä koirien kaulapantoja ja talutushihnoja, ja hevosille suitsia, nahkariimuja, ketjunaruja, ohjia ja jalustinhihnoja. Laitoin kokeeksi myös muutamia noita varastossa olevia uniikkeja yksittäiskappaleita, on esim. yksi erikoisempi nahkariimu sekä koirien kaulapantoja. Saatan laittaa vielä lisääkin, mutta nyt kyllä pää tuuletuksen tarpeessa, kun on koko päivän istunut tietokoneella. Eli koiran kanssa lenkille, mars!

Ainiin, sain tänään sähköpostia kodittomien koirien ystävien jouluhuutokauppaa koskien. No tottahan minä tuollaiseen lähden mukaan; eli huudettavaksi tulossa myös pari Saranian lahjoittamaan kaulapantaa kodittomien koirien hyväksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti