tiistai 27. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 ensimmäiset mittatilaussuitset :)

Tämän vuoden ensimmäiset mittatilaussuitset ovat valmiit. Suomenhevosori Veihaivei Jii saa käyttöönsä tällaiset:








Nahaksi valittiin kasviparkittu Tärnsjön punainen platti (ykköslaatua tietenkin) ja koristepunokset on tehty konjakilla ja valkoisella nahalla. Pehmusteen värejä mietin pitkään; ruskeaa vai kermaa, ja lopulta päädyin kermaan hevosen värien takia. Soljet ovat täysmessinkiä, ja siis ruostumattomat.

Paljon muutakin on jo mahtunut alkaneesen vuoteen: omalle koiralle tein myöhästyneeksi joululahjaksi tällaisen:






Monitoimitalutushihnojakin tein muutaman; menivät henkilölle, joka sai joululahjaksi Saranian lahjakortin:





Muotoiltu koulusatulavyö valmistui myös:






Lähijaksollakin kävin Ypäjällä. Tällä kertaa ohjelmassa oli satuloiden toppaamista, jipiiiii!!!! :) Monta uutta niksiä, vinkkiä ja työtapaa tuli opittua. Totesin, että nykyiset työkaluni ovat riittämättömät ja kunnollisten työkalujen kanssa työn tekeminenkin sujuu helpommin. Ongelmana on, että tuollaisia työkaluja ei myydä missään, vaan ne pitää tehdä itse, tai etsiä joku, joka tekee. Minä valitsin näistä sen jälkimmäisen vaihtoehdon. Onneksi on olemassa miehiä; nyt mulla on taas kasa uusia työkaluja, joita pääsen koekäyttämään heti tällä ja ensi viikolla, kun työlistalla on pari satulan toppausta :)

Sirpucan alpakatkin saivat uudet nahkapäitsensä kotiin toimitettuina:





Nyt meneillään laukkuprojekti, jokunen korjaustyö, ratkaisun keksiminen ongelmakorvaisen ravurin niskahihnaan, ja odotuslistalla bling-bling turparemmi ja parit pikkukoiran valjaat. Niin ja Joensuun kansalaisopiston valjastyökurssikin toteutui ja tekemisen makuun päästään heti helmikuun ensimmäisenä lauantaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti